آموزش تلفن همراه

مشاوران فروش در کنار یادگیری اصول فروش حرفه‌ای می‌بایست دانش کافی در خصوص محصولی که ارائه می‌کنند داشته باشند از این رو وینگ؛ آکادمی رشد اسنوا به منظور دسترسی راحت مشاوران به محصولات اسنوا آموزش‌های زیر را آماده کرده است.

دقت داشته باشید در این بخش تصمیم داریم شما را با تلفن همراه و هر آنچه درباره آن باید بدانید آشنا کنیم. از این رو توصیه همیشگی ما این است ابتدا به محتوا و ویژگی ها مسلط شوید و سپس اقدام به پرزنت آن به مشتری نمایید.

در تلفن همراه چند ویژگی کلیدی وجود دارد که در ادامه با آن بیشتر آشنا می شویم.

Smart Phone & Feature Phone

تلفن‌های هوشمند (Smart Phone) به هر تلفن همراهی گفته می‌شود که شبیه یک مینی کامپیوتر باشد. این گوشی‌ها  ویژگی‌های مختلفی را ارائه می‌کنند که امکان محاسبات و اتصال پیشرفته را فراهم می‌نمایند. فیچر فون (Feature Phone) دسته‌ای از تلفن‌های همراه است که دارای حداقل امکانات و قیمت متوسط هستند.

تلفن هوشمَند یا گوشی هوشمَند که گاهی با نام معادل انگلیسی خود، یعنی اسمارت فون نیز شناخته می‌شود، به گونه‌ای از تلفن همراه گفته می‌شود که از توانایی‌های پیشرفته تر و قدرت محاسبات بیشتری نسبت به «فیچر فون» برخوردار است. امروزه تقریباً تمام گوشی‌های هوشمند دارای دوربین هستند و قابلیت‌هایی مثل اتصال به اینترنت را نیز دارند. گوشی‌های هوشمند به خاطر این که کوچک و قابل حمل هستند می‌توان در همه جا از آن‌ها استفاده کرد و کارهای روزمرهٔ خود را با استفاده از آن‌ها انجام داد. یکی از خصوصیات مهم این گوشی‌ها امکان نصب برنامه‌های پیشرفته پردازشی و گرافیکی و اتصال روی آنهاست، ولی در گوشی‌های فیچر فون، نرم‌افزارها و برنامه‌های خاصی توسط سازندگان از قبل نصب شده و فقط از طریق سازنده یا اپراتورها قابلیت ارتقاء دارند.

 

اندروید یک پلتفرم منبع باز است که توسط اندی رابین در اکتبر ۲۰۰۳ پایه‌گذاری شده و توسط گوگل و نیز شرکت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مطرح (مانند اینتل، اچ تی سی، آ آر ام، موتورولا، سامسونگ) پشتیبانی شد. در اکتبر ۲۰۰۸، اچ تی سی، اولین تلفن همراه که از اندروید استفاده می‌کرد تحت عنوان اچ تی سی دریم عرضه کرد. این نرم‌افزار در گوشی‌های همراه شامل برنامه‌های کاربردی اختصاصی گوگل مانند نقشه‌ها، تقویم و جی میل و نیز یک جستجوگر وب یا اچ تی ام‌ال می‌باشد.

اندروید اجرای برنامه‌های بومی و برنامه‌های کاربردی شخص ثالث را که در گوگل پلی موجود می‌باشند پشتیبانی می‌کند. گوگل پلی در سال ۲۰۰۸ به عنوان بازار اندروید راه‌اندازی شد با کیو چهار ۲۰۱۰ اندروید تبدیل به پرفروش‌ترین پلتفرم تلفن هوشمند شد.

در سال ۲۰۰۷ شرکت اپل یکی از اولین تلفن‌های همراه با قابلیت لمسی چندگانه (چند لمسی) را معرفی کرد. آیفون به دلیل استفاده از صفحه نمایش لمسی بزرگ برای ورودی مستقیم انگشت به جای قلم یا صفحه کلید رایج در تلفن‌های همراه آن زمان قابل توجه بود. در ژولای ۲۰۰۸ اپل اولین نسل آیفون با قیمت بسیار کمتر و قابلیت پشتیبانی 3G عرضه کرد. به‌طور هم‌زمان این کمپانی اپ استور خود را معرفی کرد که امکان نصب برنامه‌های کاربردی شخص ثالث بومی را فراهم می‌کرد. با دارا بودن بیش از ۵۰۰ برنامه کاربردی اپ استور نهایتاً به ۱ میلیارد دانلود در سال اول و ۱۵ میلیارد دانلود در سال ۲۰۱۱ دست یافت.

ویندوز موبایل بر مبنای ویندوز سی‌ای کرنل بود و نخستین بار به عنوان سیستم عامل پاکت پی سی ۲۰۰۰ ارائه شد.
در طول سراسر طول عمر خود این سیستم عامل در تلفن‌های لمسی و غیره لمسی استفاده می‌شد. این سیستم عامل با رشته‌ای از نرم‌افزارهای کاربردی که توسط مایکروسافت ویندوز ای پی آی توسعه داده شدند عرضه شد و برای داشتن ظاهری مشابه با نسخه‌های دسکتاپ ویندوز طراحی شد.

یکی دیگر از مهم ترین عواملی که در تعیین قیمت گوشی موبایل موثر خواهد بود، مدل و برند گوشی موبایل است. برندهای پرطرفدار آیفون و سامسونگ به واسطه سهم بازار و تولیدات با کیفیت خود قیمت های بالاتری دارند.

لازم به ذکر است که با تحقیق بهتر در مورد برخی برندهای موجود در بازار می‌توان همان مشخصات مورد نظر را با قیمت پایین تر و کیفیتی مشابه دریافت نمود. مثلا در قیاس بین سامسونگ و شیائومی این مورد بسیار صدق می کند که می‌توانید تمام مشخصات مورد نظر در گوشی سامسونگ را با قیمت پایین تر و کیفیتی مشابه یا بهتر، در شیائومی بیابید.

اما سایر برندها مثل شیائومی، هواوی و نوکیا سعی دارند گوشی های موبایل را با قیمت مناسب‌تری ارائه دهند. مدل‌هایی که برندهای اقتصادی تولید می‌کنند از نظر سخت افزاری قوی و کیفیت مطلوبی دارند. 

باتری یکی دیگر از عوامل مهم در خرید تلفن همراه است چرا که در زمان:

  • پخش ویدیو آنلاین (از طریق اینترنت سیم‌کارت cellular و Wi-Fi)
  • پخش ویدیو آفلاین
  • پخش موسیقی
  • گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی
  • بازی
  • تماس‌های تلفنی
  • حالت آماده‌باش و بیکار Idle

بسیار اثر خود را نشان می‌دهد.

انواع باتری موبایل:

  1. باتری‌های لیتیوم پلیمری
  2. باتری‌های لیتیوم‌ یونی
  3.  باتری‌های نیکل هیدرید فلز
  4. باتری‌های نیکل کادمیومی

ظرفیت موبایل:

به میزان انرژی که یک باتری در زمان مشخص شده می‌تواند برای گوشی هوشمند فراهم سازد، ظرفیت باتری گوشی گفته می‌شود. ظرفیت باتری موبایل براساس میلی آمپر بر ساعت اندازه گیری می‌شود که در بسیاری از مقالات بررسی موبایل یا بررسی باتری موبایل به اختصار به آن میلی‌آمپر گفته می‌شود. به عنوان مثال، اگر باتری شما 1000 میلی آمپر ساعتی باشد می‌تواند 1000 میلی آمپر انرژی را در طول یک ساعت برای دستگاه تامین کند که به بدین ترتیب، اگر دستگاه شما هر ساعت 500 میلی آمپر مصرف داشته باشد قادر خواهد بود با اتکا به باتری 1000 میلی آمپر ساعتی به مدت دو ساعت روشن بماند.

هنگام بررسی و خرید یک گوشی هوشمند، اولویت خیلی از کاربران کیفیت دوربین گوشیست. از طرفی داشتن یک دوربین خوب در دنیای امروزی و با توجه به پیشرفت گوشی‌های هوشمند قطعاً یک مزیت مهم برای فروش و محبوبیت بیشترست.

مگاپیکسل

یکی از اصلی‌ترین مشخصات دوربین موبایل، تعداد عناصر کوچک تصویر در یک عکس است که به آن «پیکسل» می‌گویند. پیکسل همان نقاط یا مربع‌های ریزی است که یک تصویر دیجیتالی کامل را تشکیل می‌دهند.  یک میلیون پیکسل به عنوان مگاپیکسل شناخته می‌شوند. این بلوک‌ها در ردیف‌ها و ستون‌هایی شبیه صفحه شطرنج اما در مقیاس بسیار بسیار کوچکتر قرار گرفته‌اند. هرچه عدد مگاپیکسل یک دوربین گوشی هوشمند بیشتر باشد، می‌توان گفت وضوح عکس‌ها نیز بالاتر است.

سنسور

سنسور دوربین موبایل دستگاهی است که نوری وارد شده به دوربین را می‌گیرد و از آن یک تصویر دیجیتالی تولید می‌کند. می‌توان گفت که جایگزین حلقه فیلم عکاسی در دوربین‌های قدیمی است. اندازه سنسور مهم است، زیرا هرچه سنسور بزرگتر باشد، به طور بالقوه می‌تواند نور بیشتری دریافت کند. هرچه نور بیشتری دریافت کند، کیفیت تصویر بهتر است. ندازه سنسور تلفن هوشمند معمولاً با استفاده از اینچ (”) یا کسرهای اینچ بیان می‌شود. تا به امروز، هیچ دوربین گوشی هوشمند سنسوری بزرگتر از 1 اینچ اندازه نداشته است.

دیافراگم 

دیافراگم در واقع، دهانه قابل تنظیم بین لنز و سنسور است که ورود میزان نور را به سنسور کنترل می‌کند. اینکه دیافراگم چقدر پهن یا باریک است با عدد f بیان می شود. به عنوان مثال f / 2 به معنای دیافراگم گسترده‌تر ازf / 16  است. هرچه دهانه یک دوربین در موبایل گسترده‌تر باشد، نور بیشتری نیز از خود عبور می‌دهد. هرچه دهانه کوچکتر باشد، نور کمتری وارد می‌شود.

تثبیت‌کننده تصویر یا OIS

OIS از دیگر مشخصات دوربین موبایل است که در خرید یک گوشی هوشمند و پیدا کردن بهترین دوربین موبایل باید به آن توجه ویژه داشت. OIS یا همان تثبیت‌کننده تصویر به روشی اشاره دارد که دوربین موبایل لرزش را هنگام ثبت عکس یا ویدیو کاهش می‌دهد. این کار برای جلوگیری از تاری عکس است.

سرعت اینترنت شما بسته به نوع قدرت سیگنالی که از شبکه‌های تلفن همراه می‌گیرد، با نمایش یک عدد در کنار حرف G (مخفف Generation به معنی نسل) شبیه 2G، 3G، 4G بر روی سیگنال بار، روی صفحه‌ی موبایل ظاهر می‌شود. هر نسل، معرف یک مجموعه از استانداردهای شبکه تلفن همراه است که این تکنولوژی را بر روی دستگاه‌های کاربران پیاده سازی می‌کند. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش سرعت، ابزارها نیز برای سازگاری با آن، روز به روز تغییر کردنند و تغییرات آن‌ها به صورت خلاصه:

1. نسل اول شبکه تلفن همراه (‌1G) با سرعت 2.4 کیلوبیت برثانیه، حتی برای مکالمه هم گاها کم می‌آورد چه برسد برای انتقال دادها.

2. نسل دوم شبکه تلفن همراه (2G) بر اساس تکنولوژی  GSM با سرعت 64 کیلو بیت بر ثانیه و تبدیل سیگنال آنالوگ به دیجیتال کمی قدرت گرفت،

3. نسل سوم شبکه تلفن همراه (3G) با سرعت 144 کیلو بیت بر ثانیه یا به عبارتی 2 مگابیت.

4. نسل چهارم شبکه تلفن همراه (4G) با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه که مبتنی بر تکنولوژی LTE سرعت آن به یک گیگابیت بر ثانیه نیز می‌رسد، ارائه شدند.

5. نسل پنجم شبکه تلفن همراه (5G) نیز برای شکل‌گیری دنیایی هوشمند با سرعتی بالا، در حال پوشش دهی مناطق مختلف در حال پیشروی است. 

قبل از هر چیز باید بفهمیم که CPU  چیست. CPU مخفف Central Processing Unit به معنای واحد پردازنده مرکزی است. و همانطور که از نام آن پیداست دستورالعمل ها را پردازش و تحلیل می کند تا عملکردهای خاصی را انجام دهد و دستگاه شما به درستی و در سلامت به کار خود ادامه دهد.

این قطعه کوچک اما قدرتمند در قلب تلفن همراه شما قرار دارد و کنترل همه چیز را بر عهده  دارد. پردازنده ها اغلب به دلیل نقش مرکزی که در عملکرد دستگاه شما دارند ، به عنوان مغز دستگاه توصیف می شوند.

تعداد هسته پردازنده

یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک پردازنده مرکزی تعداد هسته‌های آن است که به صورت مستقیم به روی عملکرد دستگاه تأثیر می‌گذارد. البته که الزاما تعداد بیشتر هسته پردازشی به دلیل قدرت بیشتر نیست ولی به طور تأثیر این موضوع بسیار زیاد است. هرچقدر تعداد هسته‌های یک پردازنده بیشتر باشد هنگام انجام کارهای سنگین پردازنده بهتر می‌تواند تسک‌های مختلف را مدیریت کند. مثلا تصور کنید که کاری مشخص را قرار است 4 نفر انجام دهند، طبیعی است که با اضافه شدن 4 نفر جدید سرعت انجام کار بسیار بیشتر شود و این دقیقا اتفاقی است که در مورد پردازنده‌ها هم رخ می‌دهد.

سرعت پردازنده

علاوه بر تعداد هسته، سرعت پردازش پردازنده گوشی نیز  بسیار حائز اهمیت است؛ بنابراین هرچه محدوده فرکانس سرعت بالاتر باشد، سرعت اجرا برنامه‌ها نیز بیشتر است. برای آنکه بهتر درک کنید به مثال روبه‌رو توجه کنید. سرعت پردازش یک CPU با فرکانس 3.8 گیگاهرتز از سرعت پردازش یک CPU دیگر با فرکانس 1.8 گیگاهرتز بیشتر است. در دنیای واقعی مثل این است که یک فرد مثلا دو برابر فرد دیگری کارها را سریع انجام دهد.

64 بیت بودن پردازنده

به طور کلی پردازنده‌ها یا 32 بیتی هستند و یا 64 بیتی. پردازنده‌های 32 بیتی قدیمی‌تر هستند و سرعت کمتری هم دارند و امنیت آن‌ها نیز نسبت به پردازنده‌های 64 بیتی کمتر است. به طور کلی یک پردازنده 64 بیتی در یک لحظه می‌تواند داده‌های بیشتری را پردازش کند و به همین دلیل هم بهتر و برتر است.

بهترین پردازنده موبایل

  • A15 Bionic
  • دیمنستی 9000
  • اسنپدراگون 8 نسل 1
  • A14 بایونیک
  • کوالکام اسنپدراگون 888 پلاس
  • اگزینوس 2200 سامسونگ
  •  دیمنسیتی 8100
  • اگزینوس 2100
  • گوگل Tensor
  • A13 بایونیک

صفحه نمایش یا Display یکی از مهم‌ترین قسمت تلفن همراه است که هنگام خرید گوشی باید به آن توجه کرد. نوع صفحه نمایش، اندازه، کیفیت تصویر، نرخ نوسازی تصویر و … از ویژگی هایی یک نمایشگر است که باید بررسی کنیم. زیرا ما هر لحظه در حال استفاده از گوشی خود هستیم و باید نمایشگری را انتخاب کنیم که هم بر بینایی ما تاثیر منفی نگذارد و هم استفاده از آن، در حین وب گردی، دیدن فیلم یا بازی را برای ما لذت بخش می‌کند. صفحه های نمایش به دو دسته‌ی ال سی دی (LCD) و ال ای دی (LED) تقسیم می‌شوند ولی هر کدام انواع مختلفی دارند.

انواع مدل LCD:

فناوری TFT چیست؟

TFT مخفف کلمه Thin Film Transistor می‌باشد که معنی آن “کریستال لایه نازک” است  و بخاطر اینکه در این صفحات نمایش یک لایه نازک ترانزیستور قرار دارد تا هریک از پیکسل ها به طور جداگانه به یک ترانزیستور وصل باشد. با این کار کنتراست و وضوح تصویر بالا می‌رود. از نکات منفی این صفحه نمایش می‌توان به دقت پایین نمایش رنگ و زاویه نمایش محدود آن اشاره کرد، ولی صفحه نمایش‌های تی اف تی از صفحه‌های ارزان قیمت هستند که در گوشی‌های موبایل پایین رده و ارزان قیمت به کار می‌رود.

فناوری IPS چیست؟

IPS مخفف کلمه In Plane Switching می‌باشد. در واقع IPS نسخه‌ی پیشرفته و گران‌تر TFT به حساب می‌آید و همچنین کیفیت بهتری نیز نسبت به نسخه‌ی قبلی خود دارد. بر خلاف نسخه‌ی قبلی در زیر نور مستقیم خورشید هم قابل استفاده می‌باشد. شرکت اپل نیز تا پیش از گوشی iphone x از تکنولوژی IPS استفاده می‌کرد حتی گوشی iphone XR نیز بخاطر کاهش هزینه نیز از IPS استفاده می‌کند. اپل با اند‌‌کی تغییر در این صفحه نمایش ، آن را رتینا (Retina) نامیده است که به معنی شبکیه چشم می‌باشد. از اساسی‌ترین ضعف‌های این صفحه نمایش می‌توان به عدم تولید رنگ مشکی عمیق در این صفحه نمایش اشاره کرد در واقع رنگ مشکی تولید شده بیشتر به خاکستری تیره شباهت دارد.

فناوری PLS چیست؟ 

PLS مخفف کلمه ی Plane to Line Switch می‌باشد. فناوری پی ال اس نسخه ارتقا یافته نمایشگرهای آی پی اس بوده و نخستین بار توسط سامسونگ معرفی‌ شده است که از اهداف فناوری PLS می توان به زاویه دید بهتر و روشنایی بیشتر اشاره کرد. این تکنولوژی نیز به Super PLS نیز معروف است و از دیگر نکات مثبت این نمایشگر می‌توان از وضوح و شفافیت و مصرف کم انرژی نسبت به نسل قبل  نام برد. اما PLS LCD نسبت به IPS LCD دو نقطه ضعف دارد : 1. زمان پاسخگویی کمتر که احساس نمی‌شود ولی وجود دارد 2. شکننده بودن پی ال اس ال سی دی بخاطر عدم استفاده از Gorilla Glass 

انواع مدل LED:

فناوری OLED چیست؟

OLED مخفف کلمه Organic Light-Emitting Diodes می‌باشد که همان LED با اندکی تغییرات می‌باشد و عمق رنگ مشکی در این نوع بیشتر است. زیرا ساختاری بر اساس مواد آلی و کربن دارد که دائم خاموش است و در واکنش به جریان الکتریکی، نور منتشر می‌کند. همچنین این فناوری نیازی به نور پس زمینه نیز ندارد.

فناوری Super Retina چیست؟

کمپانی اپل برای خاص بودن از اصطلاح Super Retina برای نمایشگرهای خود استفاده کرده است. در واقع همان صفحه نمایش OLED است، که دارندگان گوشی‌های سری S سامسونگ از آن‌ها استفاده می‌کنند. اپل از این نمایشگرها در سری گوشی‌های آیفون 11پرو و آیفون 11پرومکس و سری‌های بعدی استفاده کرده است که همان فناوری اولد می‌باشد که نمایشگری با چگالی بالا هست و نوری که از هر پیکسل ساطع می‌شود و نسبت کنتراست بالاتری و وضوح بیشتری دارد. جهت اطلاع از صفحه نمایش SUPER RETINA در گوشی آیفون به مقاله مربوطه به مجله رنگین شاپ مراجعه کنید.

فناوری AMOLED چیست؟

AMOLED مخفف کلمه Active Matrix Organic Light-Emitting Diode می‌باشد که به معنای “دیود تابنده نور ارگانیک ماتریکس فعال” است. این تکنولوژی اولین بار توسط کمپانی سونی توسعه داده شد و پس از آن کمپانی سامسونگ این پروژه را از سونی خرید. در واقع در صفحه نمایش های AMOLED تکنولوژِی ماتریکس فعال استفاده شده است که به معنای اضافه کردن ترانزیستور مجزا  به هرکدام از پیکسل‌ها است که با اینکار انرژی کمتری توسط باتری مصرف می‌شود.

فناوری Super AMOLED چیست؟

این صفحه نمایش مخصوص کمپانی سامسونگ است که به نمایشگر AMOLED یک صفحه لمسی بسیار باریک اضافه کرده و با اسم Super AMOLED روانه‌ی بازار کرد. این تکنولوژی تا چندی پیش فقط برای گوشی‌های پرچم‌دار سامسونگ مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما اخیرا در گوشی‌های میان رده سامسونگ نیز استفاده می‌شود. تفاوت چندانی میان کیفت و رنگ و نور در دو صفحه نمایش AMOLED  و Super AMOLED وجود ندارد و بزرگترین تفاوت در این است که در صفحه نمایش Super AMOLED لایه  لمسی جداگانه حذف شده و سنسور لمسی در خود صفحه نمایش قرار دارد و همین امر موجب نازک‌تر شدن نمایشگر شده است.

RAM (مخفف Random Memory Access) یا حافظه‌ی دسترسی تصادفی فضایی برای دسترسی به عملیات در حال انجامِ گوشی‌ها یا کامپیوترها است که سرعت را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد. رم داده‌های مربوط به عملیات‌ اخیراً اجراشده و در حال انجام را به شیوه‌ای ذخیره می‌کند تا هر زمان که لازم باشد، بتواند این داده‌ها را دراختیار پردازنده قرار دهد.

RAM صدها برابر از حافظه‌ی ذخیره‌سازی گوشی‌های هوشمند یا کامپیوتر سریع‌تر است و هرچه ظرفیتِ آن بیشتر باشد، سرعت اجرای برنامه‌ها یا انجام فعالیت‌های دستگاه هم افزایش پیدا می‌کند. درواقع، موبایلی که رم بیشتری داشته باشد، می‌تواند داده‌های بیشتری را ذخیره کند و به‌راحتی آن‌ها را دراختیار پردازنده‌ قرار دهد. با خاموش‌کردن موبایل، داده‌های ذخیره‌شده در رم پاک می‌شوند. گوشی‌های هوشمند امروزی معمولاً از ۴ تا ۱۲ گیگابایت رم بهره می‌برند که ظرفیت نسبتاً زیادی محسوب می‌شود.

انواع رم گوشی

حافظه‌ی دسترسی تصادفی گوشی‌ها به دو دسته‌ی استاتیک (Static) و داینامیک (Dynamic) تقسیم می‌شوند. در رم استاتیک داده‌ها به‌کمک حافظه‌ای شش ترانزیستوری ذخیره می‌شوند و بیشتر هم به‌عنوان حافظه‌ی کش برای پردازنده (CPU) به‌کار می‌رود. درمقابل، رم داینامیک به شما امکان می‌دهد هر بیت داده را در خازنی جداگانه در یک مدار مجتمع خاص ذخیره کنید. این نوع رم حافظه‌ای فرّار دارد و باید مرتباً با ولتاژ تغدیه شود؛ وگرنه اطلاعات ذخیره‌شده‌ی روی آن از بین می‌رود.

در حال حاضر تلفن‌های همراه با برندهای سامسونگ و شیائومی معرفی می‌شود

SMART PHONE

  • فروش محصول به مشتری

    بعد از فروش محصول به مشتری خود می‌بایست به او موارد زیر را بگویید:

    1- این محصول برگشت از فروش ندارد

    2- قوانین SLA شامل این محصول نمی‌شود.

    3- مشتری بعد از خرید باید گارانتی را طبق راهنمای کارت گارانتی که درون محصول است فعال نماید.

    4- مشتری باید کد IMEI را در سایت entekhabdashboard.com ثبت نماید تا رجیستری محصول انجام شود.

    5- کالا توسط کالابران برای مشتری ارسال می‌گردد.

  • فرایند ثبت کارت گارانتی توسط مشتری

    کارت گارانتی محصول روی جعبه موبایل موجود و فرایند فعال سازی نیز روی آن آموزش داده شده است.

  • فرایند ثبت IMEI توسط مشتری

    برای رجیستر کردن موبایل باید از طریق سامانه همتا اقدام نمود. از سه روش زیر می‌توان با سامانه همتا ارتباط برقرار نموده و فرآیند فعال سازی دستگاه را انجام داد:

    سایت اینترنتی به آدرس hamta.ntsw.ir

    کد دستوری #۷۷۷۷*

    اپلیکشین همتا

    فایل PDF آموزش فعال سازی

     

پیمایش به بالا